O Simple Office-u

Dobrodošli u Simple Office, vašu sigurnu destinaciju za virtuelnu kancelariju u Beogradu. Sa adresom na Jurija Gagarina 231, lokal 329 u Novom Beogradu, nudimo pristupačnu poslovnu adresu koja je prilagođena kako novim tako i postojećim firmama.

U eri sve veće digitalizacije, Simple Office pruža ključne usluge za uspeh vašeg poslovanja bez nepotrebnih troškova. Uz našu podršku, ne samo da dobijate adresu za registraciju vaše firme, već i efikasno upravljanje poslovnom poštom. Naša usluga obuhvata prijem, skeniranje i prosleđivanje vaše pošte na odabrane e-mail adrese, sve s ciljem olakšavanja vašeg poslovanja.

Naša poslovna filozofija počiva na transparentnosti. Pružamo jasne uslove bez skrivenih troškova, tako da uvek znate tačan iznos koji plaćate. Simple Office nije obveznik PDV-a, što znači da je cena koju vidite zapravo cena koju plaćate.

Za sve dodatne informacije ili podršku, naš tim je dostupan putem e-pošte na info@simpleoffice.rs , ili putem telefona na brojeve +381 60 500 17 82 i +381 11 7138-541.

Dobrodošli na simpleoffice.rs - Vaša ključna veza ka poslovnom uspehu u Beogradu!